Pisałam już, że uwielbiam owsiankę? 😉 Dzisiejszą przygotowałam z prażonymi siekanymi migdałami i świeżymi truskawkami, z dodatkiem syropu z agawy i ze szczyptą cynamonu.
Wiem, że teraz nie sezon na truskawki, ale nie mogłam się powstrzymać. A takie hiszpańskie truskawki w lutym wyglądają obłędnie i nawet pachną jak trzeba. I zapowiadają lato. O owsiance rozpisałam się w innym wpisie, więc jeśli ktoś ma ochotę, po przepis odsyłam tutaj.Co dla Ciebie?
Podpowiedzi
- dania jednogarnkowe (52)
- dania z ryżem (3)
- desery (14)
- jajka (2)
- kasza (10)
- lody (1)
- makaron (2)
- napoje (14)
- koktajle (12)
- orzechy (7)
- owoce (27)
- owsianka (1)
- pasty do chleba (7)
- przekąski (25)
- przetwory (1)
- płatki owsiane (3)
- ryby i owoce morza (5)
- ryż (1)
- sałatki (10)
- ser (4)
- sezam (1)
- śniadanie (25)
- święta (2)
- słodkie (22)
- warsztaty (2)
- warzywa (56)
- wegańskie (69)
- wegetariańskie (74)
- wypieki (21)
- zdrowe i pyszne (75)
- zioła (15)
- zupy (18)